Ankersmid Bouwprojecten BV is een regionale specialist in de bouw, verbouw en het onderhoud van particuliere woningen, projectbouw en utiliteitsbouw. Het jonge bedrijf uit Hengelo (Gld) staat voor kwaliteit op de bouwplaats.

Samenwerking

Het bedrijf wordt geleid door de broers Wesley en Michael Ankersmid. Bouwen zit de mannen in de genen. Ze komen uit een echte bouwfamilie en hielpen als kinderen al mee met hun vader, die metselaar was. Een aantal jaar geleden besloten de broers voor zichzelf te beginnen, Wesley als metselaar en Michael als timmerman. Twee jaar terug besloten ze in een BV-vorm verder te gaan en inmiddels werken ze met vijf a acht uitstekende vakmensen.

Projectbouw

Ankersmid Bouwprojecten is grotendeels werkzaam als onderaannemer in de project- en utiliteitsbouw. Het bedrijf realiseert voornamelijk in Gelderland uiteenlopende projecten, variërend van de casco nieuwbouw van appartementen tot seriematige woningen en bedrijfspanden.

Particuliere bouw

Veelvoorkomende werkzaamheden voor particulieren zijn het verbouwen of compleet renoveren van een bestaande woning. Denk hierbij aan een complete aan- of verbouw of overkapping, maar ook werkzaamheden als stukadoren en het realiseren van een nieuwe badkamer.

Kwaliteit

Hoewel Ankersmid Bouwprojecten de laatste jaren behoorlijk is gegroeid, bewaken de broers de kwaliteit van het werk. Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën om onderscheidend en nóg efficiënter te kunnen zijn. Het bedrijf is groot genoeg voor de meest complexe opdrachten en klein genoeg om persoonlijk en flexibel te zijn.

Maak een afspraak voor een vrijblijvende offerte!